Plana Lladó es vesteix de festa

L’associació de veïns de Plana Lladó va celebrar dissabte la XXXV edició de la Setmana Cultural del barri. L’escola Joan Salvat Papasseit va ser el centre neuràlgic de la festa on hi havien activitats adreçades a tots els públics.

A primera hora del matí les dones puntaires es van trobar per mostrar els teixits que havien cosit i per seguir amb les manualitats que tenien en curs. Alhora, també hi havien col·leccionistes de xapes de cava, jocs infantils i festa de l’escuma. 

 

 

El menjar també va dominar gran part del matí ja que hi havia un concurs de truites fetes amb productes naturals, que va acabar amb la degustació per part dels participants. L’altre protagonista culinari va ser la paella, aquest cop només per socis, en què hi van menjar 150 persones. 

 

 

Els grups de ball de l’AAVV. Plana Lladó van ser els encarregats de conduir la tarda amb estils com el country i el flamenc. Per acabar la jornada, els assistents van poder ballar amb la música de “Grupo Choffers”. 

 

 

L’organització creu que durant aquesta edició han assistit fins a 1.000 persones i estan molt contents amb la resposta del públic. 

 

 

L’1 de juny hi haurà una conferència al local de l’associació a càrrec de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Associació pobresa energètica, que també han estat presents a la celebració de la setmana cultural.

 

 

Fins el 5 de juny, el local de l’associació també acull una exposició fotogràfica sobre la història de l’AAVV.  La jornada, que va començar a les 10 del matí i es va allargar fins les 22 hores, va estar dominada per la música, els somriures i la disbauxa. 

Edicions locals