Morats i Torrats s’uneixen per la solidaritat

El parc de Can Mulà acollia diumenge la barbacoa solidària que havien organitzat Torrats i Morats.

La jornada va estar plena d’activitats i, totes elles, tenien l’objectiu de recaptar diners en benefici de l’hospital infantil Sant Joan de Déu. Una gran quantitat de gent no volia deixar escapar l’oportunitat de col·laborar amb aquest acte benèfic. Des de ben d’hora, al parc, ja es podien trobar activitats infantils, un taller per fer polseres Candela – les polseres solidàries per la investigació del càncer infantil – i partides d’escacs a càrrec del Cub d’Escacs Mollet.

 

El final de les activitats del matí donava pas a l’acte central de la jornada, una botifarrada popular. El dinar va reunir 400 persones, esgotant així la totalitat de tiquets que estaven a la venda. Mentre els comensals degustaven la botifarra, el mag molletà Pau Sagalés demostrava la seva màgia als més petits però també als més grans.

 

La música va dominar la tarda al parc de Can Mulà ja que els assistents a la barbacoa solidària van poder gaudir dels concerts d’Ona Montañá, Red Velvet i Theorema.

 

Mollet va demostrar una vegada més la seva solidaritat i les ganes que tenen els ciutadans de col·laborar amb la investigació del càncer infantil.

Edicions locals