La XXVIII Milla Urbana tot un èxit

Diumenge l’avinguda llibertat va ser l’escenari de la 28ena edició de la Milla Urbana.

El Centre d’Estudis Mollet va organitzar un cop més l’edició de la Milla Urbana, memorial Julio López, i va comptar amb la participació de 354 persones. Aquest any, l’activitat, estava dirigida a tots els públics ja que el CEM comptava amb la participació de les categories habituals i també van afegir, amb molt èxit, “la cursa en família”, on hi participaven dones embarassades, famílies amb cotxet i menors de 2 anys.  

 

Enguany el millor temps femení, 5 minuts i 47 segons, el va marcar la corredora del Futbol Club Barcelona, Montserrat Mas. D’altra banda, el millor temps masculí el va batre Daniel Campo, que pertany al G.A. Lluïsos Mataró, i va fer un temps de 4 minuts i 24 segons.

 

Aquesta edició també va estar protagonitzada per la solidaritat ja que la Milla Urbana va contribuir a la recollida de fons per a la fundació de l’hospital Sant Joan de Déu amb el “dorsal solidari” i la venda de polseres Candela.

 

El Centre d’Estudis Mollet va assolir el seu principal objectiu ja que la Milla Urbana va ser tot un èxit i van difondre l’esport al màxim de gent possible.

Edicions locals