El CF Mollet acomiada tímidament la temporada

El Manresa obliga al Mollet a acomiadar-se de la temporada sense èxit.

Diumenge el Mollet no va ser capaç de guanyar l’últim partit de la temporada contra el Manresa. El partit, que es va jugar a la capital del Bages, va tenir un resultat de 3 gols per part de l’equip manresà i 1 gol a favor dels molletans. 

 

El primer gol va caure ben d’hora ja que Ferran, del conjunt de Manresa, va marcar al minut 6 del partit. Tot i l’1-0 en contra, el Club Futbol Mollet Unió Esportiva va arribar a xutar a porteria però sense sort pels visitants. A 3 minuts d’acabar la primera part, Hassen, del CE Manresa, va aprofitar la porteria buida del Mollet per anotar el segon gol  dels del Bages. 

 

La segona part va estar protagonitzada pel domini de la pilota per part dels jugadors del Manresa. Els molletans no van arribar a la porteria contraria fins el minut 75 i, malgrat que la pilota no va entrar, els jugadors van aprofitar el domini de la pilota. Amb aquest domini el Mollet va aconseguir marcar el seu únic gol(’85). Finalment els de Manresa van voler acomiadar al Mollet amb un tercer gol de Rebollo (’86).

 

El Club Futbol Mollet Unió Esportiva tanca la temporada amb 47 punts i a l’onzena posició en la classificació de Primera Catalana. Malgrat la derrota en l’últim partit, els molletans seguiran donant guerra la següent temporada a la mateixa categoria.

Edicions locals