El Mollet Hoquei Club celebrarà el XXIV Torneig Ciutat de Mollet

El 4 i 5 de juny el pavelló de Riera Seca acollirà el torneig d’hoquei.

El Mollet Hoquei Club organitza un any més el Torneig Ciutat de Mollet. La 24ena edició d’enguany comptarà amb una gran quantitat de partits de diferents categories que hi ha actualment al club. 

 

L’esdeveniment central serà dissabte a les 18hores ja que tothom qui vulgui podrà veure jugar la Selecció Catalana Absoluta, que disputarà un partit contra l’equip sènior del Mollet Club Hoquei. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs i el president de la Federació Catalana, Ramon Basiana, estaran presents durant el partit.

 

El club d’hoquei molletà vol que el Riera Seca sigui, durant el cap de setmana, una festa de l’esport sobre patins i espera que totes les persones que integren el club puguin gaudir dels diferents partits que s’hi jugaran. L’esdeveniment també vol compartir la passió d’aquest esport amb els altres clubs que participin. 

 

El Torneig Ciutat de Mollet també té una cara solidària ja que esperen recaptar fons que s’entregaran a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia degenerativa.  

Edicions locals