El govern municipal fa balanç del primer any de mandat destacant el diàleg i el consens

L’equip de govern es compromet a seguir treballant per la justícia social, la reactivació econòmica i el diàleg polític sense excepcions.

L’equip de govern feia balanç del primer any de legislatura  dimarts tot destacant la prestació de serveis a la ciutadania, la creació d’ocupació, la transparència en la gestió, els canals de participació ciutadana i la predisposició constant al diàleg i al consens amb la resta de formacions.   

 


Per Monràs, la prioritat d’aquest govern “seguirà sent mantenir tots els serveis públics de la ciutat, com ja s’ha demostrat incrementant les partides dedicades als serveis socials, destinant més de 3 milions d’euros a les famílies vulnerables, augmentant les partides per a escoles bressol i beques menjador. “El que no farem, com no hem fet fins ara, és caure en la roda de polítiques de retallades”.

 


En referència al deute, l’equip de govern ha volgut deixar clar que “estem molt per sota del límit legal i, malgrat l’important deute que mantenen amb l’Ajuntament les administracions superiors, a finals d’aquest any reduirem el deute municipal en un 17% mantenint els serveis públics”.

 


Pel que fa la reactivació econòmica, per l’alcalde, “la millor política social és crear activitat econòmica i ocupació” i en aquest sentit ha recordat que “només aquest any, des del sector privat, concertant amb l’Ajuntament, s’han invertit prop de 30 milions d’euros. A més, s’han atorgat un 7% més de llicències d’obres”.

 


En infraestructures, també  s’han fet realitat dues reivindicacions històriques com són la creació de la nova línia de bus del barri de Lourdes que farà parada a l’Hospital o l’adequació de les estacions de Mollet-Sant Fost i Mollet- Santa Rosa.

 


Així mateix, també es destaca la projecció exterior de la ciutat, nomenada ambaixadora verda europea per la Unió Europea i amb possibilitats de ser, l’any vinent, Ciutat Europea de l’Esport.

 


L’alcalde ha finalitzat dient que “som un equip de govern sòlid, amb les idees i les prioritats clares, centrades en la ciutadania i amb la mà estesa a totes aquelles forces polítiques que prioritzin Mollet i la seva gent”.

Edicions locals