El Ple no recolza que la Unió de Pagesos tingui participació al Consorci

Es rebutja, una vegada més, l'entrada del sindicat Unió de Pagesos al Consell de Participació del Consorci de Gallecs.

Vicenç Compte, membre de la Unió de Pagesos, intervenia al Ple de dilluns per demanar de primera mà als representants polítics de Mollet que el seu sindicat pugui formar part del Consell de Participació del Consorci de Gallecs, conjuntament amb els actuals membres: representants de la Generalitat, dels Ajuntaments i de 13 entitats relacionades amb el món veïnal, agrari, d’esbarjo i de defensa del territori de Gallecs.

 


Durant la seva intervenció Compte va fer una cronologia de les vegades que la Unió de Pagesos ha intentat formar part d'aquest ens participatiu durant gairabé 3 anys. També, admetia sentir-se exclòs a la ciutat: "som el primer sindicat de Catalunya i aquí a Mollet se'ns nega la participació", explicava Compte.

 


Finalment, la moció quedava rebutjada i el sindicat no rebia el suport del Consisotri molletà per entrar a formar part del Consell, ja que els altres grups consideraven que "és decisió del Consorci",  que tenien"manca d'informació sobre el conflicte" i creien "els pagesos que treballen les terres ja estan per les associacions que actualment composen el Consell.

Edicions locals