Segona jornada de la fira Mollet és Gourmet

Continua durant tot el dia d'avui la fira de comerç de proximitat Mollet és Gourmet a la Plaça Prat de la Riba i el carrer Barcelona. Tallers infantils, una xerrada gastronòmica i una actuació de màgia són algunes de les principals activitats.

Uns 90 comerços han omplert el recorregut de la primera de les cites de Mollet és Fira, la dedicada a la gastronomia. Dissabte els visitants han fet una passejada familiar per Gallecs, gaudit d'activitats per a la canalla i degustat els productes dels comerços participants. Georgina Regàs, fundadora del Museu de la Confitura, va va impartir un taller de confitura de melmelades i va animar al públic a "seguir actius durant la jubilació i fer el que els agradi".

 

Avui diumenge continua Mollet és Gourmet fins a les 21 hores en la Plaça Prat de la Riba i el carrer Barcelona amb diferents activitats per a tots els publics. Com tallers infantils, la xerrada gastronòmica "El geni culinari, innovacions que marquen la nostra cuina" per Lluis García Petit. A les 19 hores es farà el sorteig del Premi Mollet és Goumet-Bon Preu entre els assistents i tot seguit hi haurà màgia amb Kilin Mag.

Edicions locals