Mollet celebra el Dia del Medi Ambient

Aquest any la ciutat és capital europea del Medi Ambient i ha organitzat una festa per a conscienciar grans i menuts.

Mollet ha celebrat el Dia del Medi Ambient amb una festa al Parc de les Pruneres. Durant tot el matí els veïns i veïnes de la ciutat han pogut participar en activitats com tallers de xapes, jocs de trencaclosques, inflables per als més menuts, degustar brotxetes amb fuita i xocolata o un taller de fer sabó amb oli recliclat. La principal activitat ha estat l'espectacle que ha oferit el físic Dani Jiménez a l'escenari. 

 

"La canalla ha participat de l'organització fent propostes i un concurs del logo de la festa. A classe hem fet activitats per conscienciar-los de la importancia d'eslaviar energia. Els nens després consciencien als pares", ha explicat Núria Pérez de l'Escola Sant Jordi. Altres escoles participants del projecte 50/50, amb el lema "per a cuidar el planeta apaga la bombeta, són l'Escola Cal Músic, Escola Joan Abelló, Escola Sant Vicenç, Escola del Bosc, Escola montseny i Col·legis Nous.

 

 

Mollet va guanyar l'any passat el guardó European Green Leaf que reconeix la conscienciació amb el medi ambient i la sostenibilitat de ciutats entre 50.000 i 100.000 habitants posant èmfasi en el creixement verd i l’ocupació.

Edicions locals