Alta participació a la Festa de l'Esport al Carrer

Avui s'ha celebrat la 24a edició de la festa amb 17 activitats esportives. Mollet del Vallès promociona la seva candidatura a ser Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Durant tot el matí els molletans han pogut gaudir de 17 activitats esportives a l'Avinguda Llibertat. Diferents entitats de la ciutat com clubs esportius i empreses han col·laborat amb l'ajuntament per organitzar la 24a edició de la Festa de l'Esport al Carrer. Molta gent s'ha animat a fer exercici, sobretot els més petits, i han practicat ciclisme, futbol, basquet, mini tenis, patins o escacs, entre altres. El Club Atlètic Mollet ha organitzat un campionat per a nens i ha premiat els guanyadors amb una bossa obsequi.

 

"Les entitats han organitzat activitats per a fomentar l'esport i la candidatura de Mollet per a ser Ciutat Europea de l'Esport 2017. La pròxima setmana representants de la Comissió Europea vindran a valorar la nostra candidatura", ha afirmat Josep Monràs, l'alcalde de Mollet. "Ja som la Capital Europea del Medi Ambient i ara volem ser Ciutat Esportiva", ha destacat.

 

Una associació vinculada a la Comissió Europea nomena cada any una Capital Europea de l'Esport i una vintena de Ciutats Europees de l'Esport. Les capitals han de ser capitals d'estat o bé tenir més de 250.000 habitants. Ser Ciutat Esportiva és un reconeixement que s'atorga a ciutats europees d'entre 25.000 i 250.000 habitants i que té una durada d'un any. 

 

 

Edicions locals