Franc perruquers, especialistes en cuidar-te i preparar-te per qualsevol ocasió

Carrer d’Anselm Clavé, 27 - Tel. 663 72 58 05

Franc Perruquers és una perruqueria al centre de Mollet, amb  anys d'experiència demostrable en el sector i en constant formació per oferir els millors serveis. En Franc, el perruquer més creatiu de Mollet, abans es dedicava només a tall de cabell per homes però fa un temps va decidir ampliar el seu centre i actualment dóna la benvinguda a tots els públics.

 


Si tens un esdeveniment  important, Franc Perruquers és el teu centre ideal perquè estan especialitzats en recollits per casaments, comunions i festes de qualsevol tipus.

 


A Franc Perruquers només treballen amb productes de primeres marques per preservar en bones condicions el cabell i la pell ja que saben que són  elements essencials en la bellesa.

 


Franc Perruquers té una oferta que no podràs rebutjar perquè cada 5 serveis en tindràs 1 de gratuït! Franc Perruquers ofereix un servei de qualitat a un preu molt assequible: pots tallar-te els cabells des de 7,50 euros. Si desitges afegir altres serveis, Franc Perruquers també oferta packs com rentar, tallar i pentinar des de 20 euros o rentar i pentinar des de 10 euros. I sempre amb els productes  inclosos en el preu!

 


No t'ho pensis més i, si tens un esdeveniment important o simplement vols posar-te [email protected], visita a Franc Perruquers!

 

Edicions locals