Jornada d’hoquei solidari al Torneig Ciutat de Mollet

La Selecció Catalana Absoluta guanya al Mollet Hoquei Club en una jornada repleta de partits de les diferents categories del club. El torneig és solidari i ha recaptat fons per a la investigació de l’ELA.

 

El Riera Seca ha estat un any més l’escenari del Torneig Ciutat de Mollet organitzat pel Mollet Hoquei. Durant tot el cap de setmana s’han disputat una gran quantitat de partits entre les diferents categories que hi ha actualment al Mollet i clubs convidats en aquesta 24a edició del torneig.

 

L’esdeveniment central fou el partit jugat entre la Selecció Catalana Absoluta contra l’equip sènior del Mollet Club Hoquei a les 18 hores. La selecció es va avançar amb un gol de Moises Aguirre. L’equip amfitrió va plantar cara i va arribar a l’empat amb un gol del molletà Rafael Trillo. Van arribar a la pausa amb un 1-2, després que marques Adrià Salvadó. Un resultat que reflecteix que el Mollet no va tenir gaire sort en les nombroses ocasions de marcar.

 

Tot i que joc va estar igualat durant els primers 25 minuts del partit, a la segona part l’equip visitant va dominar. Bernabe Garcia i Jordi Illa van marcar al poc de començar. Després Ramón Altayo va perforar la porteria, aconseguint un 2-4. La remuntada no va ser possible. Amb dos gols de Gerard Puyol, un de Joan Farnes i un altre de Adria Salvadó, el marcador va quedar 2-8.

 

Abans d’iniciar el joc, els jugadors van desplegar una pancarta reivindicativa per a recaptar fons per a la investigació de la malaltia degenerativa de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Familiars d’afectats de la plataforma Reto todos unidos, com la Sheila Juan, van agrair al club l’ajuda en la lluita contra la malaltia. “Cada mes moren unes 90 persones a causa de l’ELA a l’estat espanyol i es desconeixen les causes. Els malats són persones dependents amb una esperança de vida de 5 anys. Necessitem fons per a la investigació i els esdeveniments esportius són una bona ocasió”, ha explicat Sheila Juan, qui té una tieta afectada. Al descans es va fer la rifa d’una cistella per recaptar fons.

 

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs i el gerent de la Federació Catalana de Patinatge, Quim Pastor, van estar presents durant el partit. “Com sempre estem gaudint del hoquei a Mollet”, va destacar Monràs. Després del partit, els nens del club es van fer una foto amb els jugadors de la Selecció Catalana Absoluta i del Mollet.

 

Podeu veure totes les fotografies del partit en aquesta galeria.

 

 

Edicions locals