Mena: “Mentre altres fan la campanya de la por nosaltres fem la campanya de la il·lusió

Membres d’En Comú Podem visiten Mollet per presentar el seu programa pel proper 26-J.

Dilluns En Comú Podem realitzava una roda de premsa al carrer per informar sobre els trets fonamentals de la seva campanya. “La política ha de tenir el centre d’interès allà on la gent fa vida”, explicava en Joan Mena, candidat d’En Comú Podem. Mena demanava el vot tot destacant que “aquest vot val per tres: fer fora el PP, rescatar a la ciutadania i realitzar el referèndum”.  El diputat creia que “El PP, C’s i la part de la dreta del PSC, que per desgràcies és la que controla el partit, fan la campanya de la por i nosaltres fem la campanya de la il·lusió”

 


De la seva banda, la diputada Sònia Farré destacava tres grans mesures programàtiques en l’àmbit econòmic: reactivar l’economia, augmentar la demanda interna i un nou model fiscal. Algunes de les mesures que destacava Farré són “impulsar els autònoms, les PIMES i l’economia social i cooperativa, negociar el dèficit amb la UE, derogar les dues reformes laborals, augmentar el salari mínim a 950 euros complint la Carta Europea, establir una Renda Garantida de 600 euros, perseguir el frau fiscal i que pagui més qui més té”.

 


De la seva banda, la senadora Maria Freixenet destacava la importància del Senat i demanava a la ciutadania que “no menyspreeu la papereta sèpia. Mantenir la majoria absoluta al Senat és una tranquil·litat pel PP però esperem que perdin els 8 senadors que els donen total poder de decisió”. Freixenet destacava que “tot i que el Senat és menys visible que el Congrés, serveix per debatre temes importants com el conflicte entre Catalunya i Espanya o el fet de suprimir o modificar articles de la Constitució”.

Edicions locals