López: “Monràs confon les empreses municipals com a seves”

Ara Mollet-ERC-MES demana a Monràs “explicacions públiques” sobre la sentència de Vallés Visió i que “deixi pas a altres alcaldes” .

Els republicans molletans feien una roda de premsa per parlar de l’actual situació de Vallès Visió, un cop s’han donat a conèixer les sentències que obliguen al Consorci Teledigital Mollet (CTM) a readmetre al seu exdirector, acomiadat al 2013, a abonar els sous deixats de percebre, els danys morals i els interessos dels recurs. Després de conèixer la voluntat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el CTM presentarà un recurs de Cassació al Tribunal Suprem però des del grup municipal creuen que “aquest procés té poques opcions de prosperar i només farà que allargar la resolució i augmentar els costos”, creia la regidora Marta Vilaret, qui es mostrava indignada perquè “entre tots hem de pagar decisions irracionals sense que ningú assumeixi responsabilitats”. El portaveu republicà, Oriol López, afegia que “Monràs confon les empreses municipals com a seves” i demanava el seu relleu com a president del CTM per “responsabilitat” i “pluralitat”.

 


Ara Mollet-ERC-MES reivindicava un debat públic sobre la televisió per estudiar nous models de gestió com, per exemple, no haver de contractar una productora externa. També, critiquen el fet que Vallès Visió disposi d’un assessor però no pas d’un director de continguts. “Aquest fet mostra la voluntat del model que defensen” on no hi ha “una direcció periodística, plural i transparent amb un professional que ocupi la plaça pels seus mèrits, la seva professionalitat i el seu coneixement del territori”.

Edicions locals