El Ramadà es torna a celebrar al pati del Sant Jordi

Dilluns d’aquesta setmana començava el Ramadà i la comunitat musulmava de Mollet torna a realitzar les seves pregàries al pati de l’Escola Sant Jordi. A més, també reclamen tornar al seu local precintat després que el Tribunal Suprem suspengués dimecres p

Aquesta setmana començava el mes del Ramadà, que durarà fins el proper dimecres 6 de juliol. A la nostra ciutat la comunitat musulmana tornarà a realitzar les pregàries al pati de l’Escola Sant Jordi, tal com ho porta fent des de l’any 2014.  Es dóna la circumstància que a l’any 2013 es precintava el local que la comunitat Al Huda té al carrer Sant Ramon, tot al·legant que “segons la normativa urbanística de la ciutat es tracta d’un  local comercial i, per tant, no es pot utilitzar per altres usos que no sigui el comercial”.

 


La comunitat musulmana es queixava que “el POUM s’ha canviat segons els interessos de l’Ajuntament” i posava aquesta questió en mans de la justícia. Abans de tenir una ressolució definitiva, el Tribunal Suprem ha anul·lat el POUM de Mollet, tot i que per altres motius, i Al Huda, aprofitant que entra en vigor el planejament urbanístic de 1982, torna a reclamar ara l’obertura del seu local a través d’una instància.

Edicions locals