Més de 90 nens participen a la cloenda de la Lliga Escolar d'Escacs

El Club d'Escacs de Mollet ha organitzat la cloenda al Mercat Vell, on han participat nens de primer de primaria i ESO. Els participans han jugat una partida a cegues amb el mestre català, Javier Amores.

Aquest dissabte s'ha celebrat la Cloenda de la Lliga d'Escacs al Mercat Vell. La lliga ha durat des del març fins ara i han participat nens de primària i l'ESO de diferents escoles. "Fins ara els escolars han jugat els dilluns al club. La cloenda ha consistit en quatre partides al club i dues al Mercat Vell. Han participat més de 90 nens", ha explicat Antoni Pous, membre de la junta de l'entitat molletana. El club ha entregat premis als participants per edat i per escoles. 

 

Respecte els campions de la Lliga Escolar, per cada categoria han estat:
1r de primària: Oscar Carmona Cordón de Can Besora
2n de primària: Ismael González González de Cal Music
3r-4t de primària: Carlos Romero López de Can Periquet
5è-6è e primària: Àlex Martínez Suárez del Sant Gervasi
ESO: Albert Gellida Peña del Sant Gervasi
Les primeres cinc escoles van ser Sant Gervasi, Can Besora, Mestres Munguet, Sant Jordi i Cal Music.

 

La jornada va acabar amb una partida a cegues entre els aficionats i Javier Amores, mestre català d'escacs, qui estava d'esquena als seus contrincants i movia les peces memoritzant el tauler. El Club d'Escacs de Mollet continua avui amb les competicions al Mercat Vell amb l'Open Ezequiel Martin que comptarà amb la participació de més de 30 clubs catalans. 

Edicions locals