Cap de setmana dedicat al món del motor

Aquest cap de setmana s'ha celebrat Mollet és Motor, la cita de Mollet és Fira dedicada al motor, a l'Avinguda Llibertat. Els visitants han pogut gaudir de tallers per als més petits, exposicions de vehicles antics i conèixer les últimes novetats del sect

 

La fira Mollet és Motor ha omplert l'Avinguda Llibertat de curiosos i aficionats al món del motor, que s'han apropat a veure les principals novetats del sector. Com a novetat, aquest any Mollet és Motor s'ha desvinculat de la fira de la Llotja del Vehicle Clàssic, que es va celebrar el passat 7 de maig al parc de Ca l’Estrada.

Els visitants han pogut veure vehicles antics, com els autobusos de la companyia Sagalés, i una exposició dels últims models de cotxes d'alguns concessionaris de la zona. Molts no han dubtat en fer-se fotografies amb les antiguitats. Els més menuts han pogut participar d'un circuit de cotxes a pedals, de tallers organitzats per la policia local o l'associació de voluntaris de Protecció Civil. "Ensenyem als nens com han d'actuar en cas d'emergència mitjançant jocs. També intentem conscienciar-los i donar-los consells de seguretat, com per exepmple com tirar petards a Sant Joan", explica Guillermo Bello, membre de protecció Civil. Una de les activitats que ha tingut més èxit ha estat l'espai de simulació virtual de curses de cotxes.  També la música ha estat protagonista amb una batucada amb La banda Mandanga i l'exhibició del quadre de dansa del Centro andaluz i la cercavila de la Irmande a Nosa Galiza.

 

Recuperació del sector

 

Alguns dels negocis de la zona han exposat els seus últims models. "Les vendes es tanquen al concessionari, però la gent ve i mira els vehicles. Aquest any el sector va bé, s'han augmentat un 20% les vendes respecte al 2015", indica Ivan Batalla, de Molletauto, qui celebra el lideratge d'Opel. "S'ha notat un increment en les vendes", confirma Enrique Veñuales, de Vallescar.

 

Mollet és Motor és la segona cita de Mollet és Fira, que tindrà la seva tercera i última fira sectorial el proper cap de setmana amb Mollet és Comerç i Qualitat de Vida.

 

Aquí podeu veure la galeria de fotografies de la fira Mollet és Motor.

Edicions locals