Dolors Montserrat: “Nosaltres som creïbles, les dades en avalen”

Dilluns la diputada del PP visitava Mollet per parlar amb un grup de jubilats sobre les pensions mentre compartien un cafè

La diputada popular, Dolors Montserrat, venia dilluns a Mollet per parlar sobre les pensions amb un grup de jubilats molletans. Abans de la trobada Montserrat va atendre a la premsa per fer una comparativa entre la legislatura dels socialistes i la dels populars i per parlar sobre les propostes del partit entorn les pensions.

 


“Felipe González va deixar Espanya amb un 20% d’atur i Aznar amb un 10%. Zapatero va arribar al 24% i nosaltres l’hem baixat fins al 20%”, reivindicava Montserrat, tot assegurant que “nosaltres som creïbles, el que diem ho complim i les dades en avalen”. L’objectiu del PP per als propers quatre anys de legislatura és “arribar a 2020 amb 20 milions de persones treballant”, explicava Montserrat, qui també assegurava que “cal crear llocs de treball per pagar les pensions i no pas pujar els impostos com volen Iglesias, Sánchez i Rivera”.

 


La popular destacava tres de les propostes del seu partit. "Cal bonificar els primers 500 euros de les cotitzacions de la seguretat social durant quatre anys pels nous contractes que es facin o per aquells contractes que es transformin de temporals a indefinits”. Montserrat també proposava “que els joves que s’incorporin al món laboral no paguin l’IRPF durant el primer any” i “que els comerciants i autònoms que no es vulguin jubilar, però que sí que estiguin en edat per fer-ho, puguin seguir treballant sense pagar a la seguretat social ni l’IRPF.

 


Un altre de les prioritats del PP és “ajudar a les famílies monoparentals, nombroses o amb fills amb discapacitats tot incrementant l’ajuda dels 1.200 euros anuals als 2.000”. Montserrat aprofitava per recordar que “des de l’1 de gener de 2016 hem incrementat la prestació de jubilació en un 5% per a les dones que han tingut 2 fills i han seguit treballant, un 10% per a les dones amb 3 fills i un 15% per a les dones amb 4 fills o més”.

 


Per finalitzar Montserrat demanava “el vot prestat als votants d’Unió i també als de Convergència que no se sentin identificats amb la CUP, amb els antisistema i amb els aldarulls al carrer” tot assegurant que “els cuidarem”.

 

Edicions locals