La Caixa dóna 8.000 euros a la botiga de Càritas

La setmana passada l’Obra Social la Caixa feia entrega d’un taló de 8.000 euros a la botiga solidaria de roba de Càritas de Mollet ‘La Teixidora’.

L’Obra Social la Caixa col·labora amb la nostra ciutat tot ajudant en el projecte de la botiga solidària que es va inaugurar el passat mes de febrer a Mollet i que està impulsada per Càritas Parroquial. Concretament s’han destinat 8.000 euros perquè continuï endavant aquest projecte.

 

 

La responsable de Càritas de Mollet, Maria Teresa Securún, creu que “aquesta aportació és un gran ajut que ens permetrà seguir la nostra tasca social”. Des de l’Obra Social La Caixa, el director d’àrea de negoci del Vallès Sud, Agustí Cañellas, apuntava que “projectes com aquest són la nostra raó de ser, ja que tenim la possibilitat d’ajudar a aquells sectors de la societat que ho estan passant malament”. Des de l’Ajuntament, la regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz, deia que “tots els ajuts són necessaris i aquest servirà perquè Càritas pugui seguir el seu projecte juntament amb el suport que té i seguirà tenint de l’Ajuntament”.

 

 

A més, aquest any el consistori molletà destinarà una subvenció de 20.000 mil euros a Càritas i 50.000 a la compra d’aliments per a les tres entitats que formen part dels tres bancs d’aliments que hi ha a la ciutat.  Al marge de la cessió de l’espai, l’Ajuntament també bonifica els impostos que paga el local.              

 

Edicions locals