Mollet entrega els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

Aquells equips que han fet valer els valors propis de l’esportivitat durant tota la temporada van rebre dijous 9 els premis a l'esportivitat en els Jocs Esportius Escolars.

La temporada 2015-2016 dels Jocs Esportius Escolars ha comptat amb uns  800 escolars de 74 equips, 100 alumnes i 2 equips més que el curs passat. 

 

 

Durant l’acte d’entregat dels premis, l’alcalde Monràs es va dirigir als joves esportistes recordant-los que “aquest reconeixement que avui us fem és més important que guanyar lachampions. Més enllà dels títols, dels gols o de les cistelles, el que ens ofereix la pràctica esportiva és la formació en la cultura de l’esforç, l’educació, el treball en equip i el respecte pels contrincants. I vosaltres, avui, sou un exemple de com es poden adquirir i posar en pràctica aquests valors”.

 

Els àrbitres i els equips participants a la competició són els que van puntuar durant totes les jornades en base a uns barems com, per exemple, el joc net o el respecte entre els participants.

 

Els premiats en aquesta edició van ser l'Escola Joan Abelló B (Minibàsket), l'Escola Sant Vicenç (Benjamí futsal), l'Escola JS Papasseit B (Aleví futsal), l'Escola Montseny (Infantil) i l'IES Gallecs B (Cadet).

Edicions locals