El Club Billar Mollet acaba la temporada amb nous campions de Catalunya

Pere Feliu i David Alves van ser campions de Catalunya, al Campionat Individual Senior en la modalitat lliure i al Campionat Individual Senior en modalitat de tres bandes. El junior Sergio Martínez va representar la Federació Espanyola de Billar al Campio

Ja s'ha acabat la temporada competitiva billarística i el Club Billar Mollet ha obtingut bons resultats. El junior Sergio Martínez, va estar seleccionat per la Federació Espanyola de Billar per representar-la, junt amb dos jugadors més, al Campionat d'Europa Junior que es va cel·lebrar a Leuven, Bélgica, els dies 22 al 24 d'abril. El jugador de 13 anys, va quedar sisè classificat.

 

A la Lliga Interclubs a tres bandes estatal, en Segona Divisió el Mollet A, va quedar tercer classificat i en Tercera Divisió, el Mollet B va ser el quart classificat. En la Lliga Interclubs a quatre modalitats (lliure, banda, quadre i tres bandes), el Mollet va quedar com a tercer classificat. Pel que fa al Campionat Individual Junior a tres bandes estatal, el jugador Sergio Martínez va assolir la tercera classificació. Al Campionat Individual Senior en la modalitat lliure, Pere Feliu va ser el campió de Catalunya de la categoria Segona B. Per últim, al Campionat Individual Senior en modalitat de tres bandes, David Alves va quedar campió de Catalunya en la categoria de segona estatal.El 10 de juliol, el Club Billar Mollet organitza el tercer Campionat de Catalunya en les categories de junior i femení, de tres bandes i lliure. Sergio Martínez és el màxim aspirant del club als títols. El club s'ha mostrat satisfet per l'alta participació aquesta temporada entre els jugadors més joves.

Edicions locals