Guillaumes: “Necessitem veus que ens defensin a Madrid”

Dimarts el diputat al Parlament, Jordi Turulll, i el molletà i número 5 de la llista per Convergència, Feliu Guillaumes, eren els protagonistes de l’acte de CDC a la nostra ciutat.

La Cansaladeria Brunés va acollir dimarts un dels actes de CDC per a les properes eleccions generals, tot acompanyant les intervencions dels polítics amb una copa de cava. A la cita va acudir el molletà i número 5 a les llistes, Feliu Guillaumes,  que creia que “Madrid necessita gent que defensi el procés sobiranista i les necessitats del Vallès”. Com a exemple, enumerava el soterrament i desdoblament de la R3 o les millores en l’accessibilitat de l’estació de Mollet-Sant Fost.

 


En referència a ERC, des de CDC es mostraven convençuts de ser “el partit que actua”. Recordant el programa humorístic de TV3, l'APM, Guillaumes feia una comparativa amb el seu principal rival català. "Ells són els de 'algú ho havia de dir' i nosaltres som els de 'algú ho havia de fer'. Convergència som els que durant 23 anys hem construït el estat social a Catalunya, hem contribuït a que es mantingui, l'hem salvat i som els que sabem fer" tot recordant als votants que "necessitem veus a Madrid que defensin els nostres interessos".

 


De la seva banda, Turulll creia que “les eleccions demostren el fracàs de la política espanyola, cosa que a Catalunya, per molt complex que fos el resultat, això no va passar perquè tenim un projecte i il·lusió per aconseguir les nostres fites”. Turull demana el vot als ciutadans per dues raons: “quan més independentistes hi hagi a Madrid més força tindrem i, fins que no arribi la desconnexió, hem de seguir batallant per les coses que ens pertoquen”.

Edicions locals