Freixanet: “Volem fer fora la política de benefici a les elits”

Diumenge Can Mulà acollia l’acte central de la campanya d’En Comú Podem al Vallès Oriental.

El Parc de Can Mulà va acollir diumenge l’acte central de la campanya d’En Comú Podem per a les properes eleccions generals, on van acudir diferents membres del Senat i eurodiputats. Durant l’acte es va posar sobre la taula la situació actual d'Espanya, reafirmant  la necessitat de lluitar contra les polítiques que només afavoreixen a l'1% de la població. També es va posar en relleu la necessitat d'aconseguir uns resultats contundents diumenge vinent i, així, posar l’economia al servei de les persones.  

 


A l’acte va intervenir la senadora Maria Freixanet, que va començar la seva intervenció anunciant que “nosaltres estem aquí per fer fora aquesta política de dolor i de benefici de les elits”. També va introduir el tema de la desigualtat de gènere afirmant que “sense les dones els drets no són humans” i va aprofitar per retre homenatge a la Plataforma CEDAW Sombra d’Espanya, que agrupa 267 organitzacions i entitats que s’han dedicat a fer un informe per Nacions Unides de la situació d’Espanya en relació als drets de les dones.

 


Per la seva banda, Óscar Guardingo, també senador, va introduir el tema dels refugiats, ja que “sembla que la geografia ens és favorable i que no vénen els refugiats per aquí, però hem de pensar que el que s'està fent a la frontera oriental és importar el model de frontera que hem fet a Espanya del Sud.”

 


L’acte també va comptar amb les intervencions d’Ernest Urtasun, Lola Sánchez i Lucía Martín, a més d’actuacions musicals, activitats infantil i una botifarrada popular.

Edicions locals