Guillaumes: “El lloc de Catalunya on les inversions de l’Estat poden tenir més impacte és a la nostra comarca”

Convergència realitzava aquesta setmana dos actes electorals a Mollet amb la presència d’Irene Rigau i Feliu Guillaumes. L’objectiu ha estat explicar les principals reivindicacions de l’agrupació política i animar a la ciutadania a “donar un vot perquè es

Dilluns i dimarts Convergència realitzava actes polítics a la nostra ciutat en el marc de les properes eleccions generals. Els protagonistes han estat el candidat molletà que va com a  número 5 a les llistes de CDC a la província de Barcelona, Feliu Guillaumes, i la diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Irene Rigau.

 


Guillaumes defensava el vot a Convergència explicant que “és molt important que hi hagi vallesans al Congrés”, ja que “el Vallès Oriental és el lloc de Catalunya on les inversions de l’Estat poden tenir més impacte”, tot assegurant que “amb una inversió de 20-25 milions d’euros i una legislatura i mitja no coneixeríem el Vallès Oriental de les millores que s’haurien aplicat”. De la seva banda Rigau opinava que “la nostra presència al Madrid és imprescindible per lluitar pel ‘mentrestant’”, ja que “nosaltres representem la serenor i la manera seriosa de defensar la independència de Catalunya”. Convergència creu que “el procés ha d’anar en paral·lel” a la lluita reivindicativa per aconseguir millores pel territori perquè “el pitjor que podria passar seria oblidar les nostres necessitats en nom del procés”. Guillaumes també destacava que “a Madrid es compleixen un 110% de les inversions que estan pressupostades, és a dir, fan més del que planegen, i a Catalunya només s’executa un 70%”. I recordava que “la inversió estatal a Catalunya mai ha superat el PIB estatal, excepte els dos anys entorn les Olimpíades”.

 


Entre les propostes que cal defensar a Madrid es troba el soterrament i desdoblament de la R3, millores a les infraestructures ferroviàries a diversos punts de Catalunya com, per exemple, el Baix Montseny, i millores als accessos a les carreteres com, per exemple, l’accés a l’autopista des de Montmeló, entre d’altres reivindicacions.
En referència als votants d’Unió, Rigau creia que “també estimen a Catalunya” i augurava que els atorgarien el seu vot “per veïnatge, per tants anys junts i per coincidir en molts valors”.

Edicions locals