Diaris Prat tanca després de 124 anys de trajectòria

L’establiment de venta de premsa més emblemàtic de la nostra ciutat tanca les seves portes el 30 de juny per jubilació.

“Abans que el meu pare es decidís a obrir una botiga quan es va casar, el meu avi ja treballava de carter i repartint diaris des de la seva casa de la carretera (Jaume I)”, recorda en Joan Prat, l’actual propietari de Diaris Prat, un negoci que després de 124 anys present a la nostra ciutat tanca per jubilació.

 


“Els meus pares van obrir aquest establiment quan es van casar i ja hi hem treballat tres generacions” però ara en Joan i la seva dona, la Paquita Espín, es jubilen i tanquen definitivament el negoci. A Mollet els pares d’en Joan, l’Antoni Prat i la Maria Colomé, han estat sempre coneguts com el Ton i la Maria dels Diaris.

 


“Ha estat una feina molt sacrificada, de 16 hores al dia durant tots els dies de la setmana. Cal llevar-se molt d’hora i, a banda de la feina a la botiga, també has de dedicar molt de temps a repartir i a realitzar les devolucions”.

 


Durant els darrers 3 anys i fins al 30 de juny, a l’establiment, a banda del matrimoni, també hi treballen un repartidor i una dependenta.

Edicions locals