Roldán: “Cal lluitar contra el bloqueig econòmic, de creixement i institucional”

Dimarts Ciutadans realitzava l’acte central de la campanya del Vallès Oriental a la nostra ciutat amb les cares més visibles del partit a Barcelona: el número 1 i 2 de la llista, Juan Carlos Girauta i Toni Roldán, respectivament.

El diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, era l’encarregat d’obrir l’acte central del partit al Vallès Oriental per a les properes eleccions generals  de diumenge. Una centena de persones assistien dimarts al Parc de Can Mulà per presenciar el míting polític d’una formació “que avui representa el ressorgiment de la nova política”, explicava Carrizosa.

 

 

Durant la seva intervenció, el número 2 a la llista per Barcelona de Ciutadans, Toni Roldán, destacava que “cal lluitar contra el bloqueig econòmic, ja que no pot ser 7 milions de persones, tot i estar treballant, no arribin al salari mínim”. “Cal lluitar contra el bloqueig del model de creixement  de l’Estat i posar l’educació com a base de futur”. I “cal lluitar contra el bloqueig institucional perquè els vells partits estan amarrats i són incapaços de canviar un sistema corrupte que han creat ells mateixos”.

 

 

Roldán remetia contra Podemos dient que “la seva alternativa contra el bloqueig és el canvi a pitjor” i si finalment arriben al poder “hauran d’explicar a Brussel·les la seva política de màgia que acabaran pagant els més vulnerables”.

 

 

Roldán acabava la seva intervenció enumerant 10 raons per votar a Ciutadans: “ Som lliures, que és imprescindible per a canviar les coses; som nous però no novells; som centristes i no dogmàtics; som dialogants; som constructors; som creadors de ponts perquè entenem la nova etapa política; creiem en un projecte igual per a tota España; som ambiciosos perquè creiem que realment es poden millorar les coses; quadrem els comptes; i som un partit orgullós de ser d’aquesta terra i també de ser espanyol”.

 

 

El número 1 de Ciutadans per Barcelona, Girauta, assegurava que “dels 4 partits que hi ha, 1 vol trencar les normes”, tot referint-se a Podemos i criticant que “considerar que els jutges han de compartir ideologia amb el govern és menyspreable”.  Girauta també criticava que “el PSOE té una manera d’actuar diferent a Catalunya que a la resta d’Espanya” però els convidava, juntament amb el Partit Popular “a asseure’s a negociar el dia després de les eleccions i no aixecar-se fins a tenir un govern estable. Més enllà de poder investir un president cal que es pugui governar”.

 

Edicions locals