Homenatge a Ricard Vaccaro

El Centre d'Estudis per la Democràcia homenatja l'escultor Ricard Vaccaro en la V Trobada del Grup d'Amics i Amigues de Jordi Solé Tura.

Dimarts el Museu Abelló acollirà un homenatge a l'escultor Ricard Vaccaro, que moria el passat mes de febrer i que l'any 2011 regalava a la ciutat una escultura dedicada a Jordi Solé Tura. A les 19.30h el Grup d'Amics i Amigues de Jordi Solé Tura organitza la seva cinquena trobada sota el títol 'Ricard Vaccaro (1946-2016), art i compromís' que retrà homenatge a l'escultor de Cornellà.

 


L'acte estarà moderat pel periodista i fill de Solé Tura, Albert Solé, i hi intervindran l'antropòleg i fill de l'escultor, Ismael Vaccaro, i el poeta i crític d'art, Vicenç Altaió.

 


L'any 2011, en el marc de la II Trobada del GAAJST, Riccard Vaccaro entregava a la ciutat de Mollet l'escultura 'Estrats de la memòria', en homenatge al polític i molletà il·lustre Jordi Solé Tura. Aquesta peça escultòrica està exposada permanentment a la primera planta de l'edifici institucional de l'Ajuntament.

Edicions locals