Mollet molt musical amb diversos concerts gratuïts

Dissabte es va celebrar una audició musical de l'Associació Musical Pau Casals i un concert pel 25è Aniversari de l'Escola Municipal de Música i Dansa. Dilluns el Museu Abelló acollia un concert dels grups de cambra de l’escola i dimarts se celebrava la c

Dissabte  La Marineta acollia el concert de l’Associació Musical Pau Casal, on van interpretar més d’una vint-i-cinquena de cançons d’alumnes de totes les edats, entre les que hi havia versions i peces de creació pròpia.

 


També dissabte el Teatre Municipal Can Gomà acollia un dels actes commemoratius del 25è aniversari de l'Escola Municipal de Música i Dansa. Al concert han participat totes les formacions instrumentals i vocals, a més de l'Ampacanta, la coral dels pares. Segons Josep Monràs, l’alcalde de la ciutat, “la programació preparada per commemorar els 25 anys de la nostra Escola és tota una declaració del caràcter obert, integrador, modern i sempre pedagògic”.

 


Els concerts continuaven dilluns al Museu Abelló, amb les actuacions dels grups de cambra de l’escola. I dimarts a la tarda el pati de Can Gomà acollia la ‘Gran Ballada’ un acte festiu i obert a tota la ciutadania que clou els actes de celebració del 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Edicions locals