L’Ajuntament bonifica amb 30 minuts gratuïts a la zona blava als molletans sense multes

Així, a banda dels 15 minuts gratuïts pels molletans que paguen l’impost de vehicles a Mollet, se li sumen 15 minuts més per a aquelles persones que no hagin rebut cap multa a la ciutat durant el darrer any.

Fa sis anys que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va decidir bonificar 15 minuts d’aparcament a la zona blava per als molletans i molletanes que paguen l’impost de vehicles a Mollet. Ara, la iniciativa, s’amplia a 30 minuts per als residents que segueixen pagant l’impost a la ciutat i que al llarg de 2015 no han rebut cap multa a la ciutat. En el cas de no complir aquests requisits, la bonificació de 15 minuts segueix vigent.  

 


Per poder optar a aquests 30 minuts, cal posar l’adhesiu de la campanya en un lloc ben visible del cotxe i treure un tiquet d’aparcament.  L’adhesiu es pot recollir al mateix Ajuntament, al Centre Cultural la Marineta o al Centre Cívic de Can Borrell, només cal indicar el DNI i ensenyar el comprovant de pagament del rebut de l’Impost de Vehicles de 2016.  Els adhesius de la campanya de l’any passat estaran vigents fins el 17 de juliol.

 


L’objectiu d’aquesta nova campanya és promoure el comportament cívic al volant i el respecte a la normativa de circulació, que se suma a l’objectiu de la campanya inicial que és facilitat l’estacionament i fer més fàcil la mobilitat.

Edicions locals