Ara Mollet-ERC-MES: "A Mollet també som l'únic canvi possible"

El grup municipal realitzava dilluns una roda de premsa per valorar el primer any de mandat i anunciar que el seu objectiu és guanyar les properes eleccions municipals d'aquí a 3 anys, ja que, en no arribar a acords amb CDC i CM, es planteja impossible un

"Tal com deia el nostre eslògan de campanya, a Mollet també som l'únic canvi possible i treballem per guanyar les properes eleccions i materialitzar aquest canvi", explicava el portaveu d'Ara Mollet-ERC, Oriol López, durant la valoració del primer any de legislatura. Així, els republicans continuen amb l'objectiu d'arribar a l'alcaldia de la ciutat tot i que s'allarga el termini. Pocs mesos després de les eleccions municipals el grup municipal iniciava converses amb Canviem Mollet i Convergència amb l'objectiu d'arribar a un acord per presentar una moció de censura però les trobades no han estat fructíferes. Ara, els republicans treballen per aconseguir la mateixa fita però no tant immediatament.

 


López reconeixia sentir-se decebut amb Convergència per "no recolzar el canvi" i amb Canviem Mollet "per la seva solitud a l'oposició". López creu que a Mollet existeix "el pacte dels 13", format per la suma dels 13 regidors del PSC, PP, C's i CDC, que "crea una paret de pedra en molts temes sensibles".

 


De la seva banda la regidora Marta Vilaret valorava la feina feta: "som els que hem treballat més i millor per Mollet tot incidint en les polítiques del dia a dia". I recordava les 33 mocions que Ara Mollet-ERC-MES ha presentat en els 9 plens que s'han celebrat durant aquesta legislatura tot destacant que "19 són de temes locals i només 4 sobre independència". López creia que aquesta era la prova per "desmuntar el fals mite que només parlem d'independència".

 


Vilaret reivindicava que "l'aprovat d'una moció no garanteix que es realitzi" i enumerava alguns incompliments com "la realització del Ple de juliol de l'any passat, treure la bandera espanyola dels pals institucionals per l'11 de setembre, polítiques sobre animals, la comissió del Nomenclàtor, que s'ha creat però no avança, o la consulta ciutadana que s'havia de fer per conèixer si Mollet ha d'adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència, entre d'altres".

 


Els altres tres regidors d'Ara Mollet-ERC-MES també van valorar la feina feta.

Edicions locals