El ‘Fira Comerç i Qualitat de Vida’ torna a sortir al carrer

El tercer cap de setmana de juny se celebrava a Mollet la tercera fira sectorial dedicada al benestar, la salut, els serveis i el comerç però la pluja va fer ajornar la fira de dissabte i les botigues només van poder sortir al carrer el diumenge. Ara, des

Desenes de botigues sortiran al carrer el dissabte per celebrar la jornada del ‘Fira Comerç i Qualitat de Vida’ que es va cancel·lar el dissabte 17 de juny a causa de la pluja. Així, aquest dissabte dia 2 la Rambla Balmes, la Rambla Fiveller i el carrer Barcelona tornaran a omplir-se d’activitat comercial, lúdica i sorteigs pels molletans.  Així, els comerciants tornaran a tenir l’oportunitat de mostrar els seus productes i serveis a la ciutadania i oferir-los amb descomptes i promocions per aquesta data.

 


A banda d’aquest acte,  dilluns es realitzava al Mercat Municipal el ‘Gran Sorteig Mollet és Fira’ (6 premis de 1.000 euros), el sorteig  ‘El  viatge dels teus somnis’ (3 premis de 1.500 euros per anar de vacances) i els guanyadors del concurs infantil de dibuix ‘La meva botiga a Mollet’. Podeu consultar la relació dels guanyadors al document adjunt. Properament es realitzarà un acte oficial d’entrega dels premis.

 

També, comerços i associacions han realitzat sorteigs pels seus clients com, per exemple, el barri de Can Borrell, amb l’entrega de 4 xecs de compra de 50 euros.

Edicions locals