Nova programació d’estiu a Ràdio Mollet

Dilluns l’emissora local (96.3 fm) encetava la nova programació que s’emetrà fins a mitjans de setembre.

Com és habitual a finals de juny, Ràdio Mollet estrena una nova programació d’estiu que enguany s’allargarà fins el 25 de setembre. Pel que fa la nova graella, una de les novetats és l’espai ‘Històries de la Moto’, un programa dirigit per Glòria Isern que s’emetrà els dilluns, a dos quarts d’una del migdia, i en el qual s’explicaran anècdotes i experiències vitals vinculades al món de la moto durant els anys 50 i 60. Unes històries relatades pels sues propis protagonistes.

 


Un altra novetat de la programació estiuenca d’enguany s’anomena ‘No tot és futbol’. El programa, que s’emetrà els dimecres a dos quarts d’una del migdia, el dirigeix Joel Gascón amb el suport de Jaume Majó. Durant el programa es parlarà sobre diferents disciplines esportives.

 


L’altra estrena de la temporada és el musical ‘Rock and Music’ conduït per Josep Casanovas i que s’emetrà els divendres a les vuit del vespre.

 


Al marge d’aquestes novetats de producció pròpia, també s’incorporen altres programes nous produïts per diferents emissores de la Xarxa de Comunicació Local a la qual pertany Ràdio Mollet, com ara ‘Freakyonair’, centrat en la crítica de còmic, o ‘Per les rutes del Folk’, on es realitzarà una passejada pels temes més significatius del folk mediterrani des de finals del segle XX fins al 2015.

 


Així mateix, també es recuperen programes d’estius passats com és el cas de ‘Viatjants’ dirigit pel periodista Nofre Pasqual, que oferirà nous programes.

 


Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de l’emissora (www.radiomollet.com).

 

 

Programació de Festa Major


Els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost Ràdio Mollet oferirà una programació especial, en directe i a peu de carrer, per retransmetre la Festa Major d’estiu. La resta de dies d’agost, l’emissora municipal oferirà la redifusió de diferents programes emesos al llarg de la temporada 2015 – 2016.

Edicions locals