A l’estiu torna el Bibliojardí a la Biblioteca de Can Mulà

Des de dilluns d’aquesta setmana i fins al 15 de juliol estarà obert el Bilbiojardí, un espai dins de la Bilbioteca Can Mulà on es pot llegir i realitzar diverses activitats a l’aire lliure.

Ja està obert el Bibliojardí a la Biblioteca de Can Mulà, un indret habilitat per gaudir de la lectura i dels jocs educatius a l’aire lliure. El jardí de la Biblioteca estarà obert de 5 de la tarda a 8 del vespre, de dilluns a divendres, amb servei permanent de lectura, zona de jocs infantils i connexió wi-fi. Cada tarda es faran tallers diversos enfocats al foment de la lectura, el coneixement de la història local i la interculturalitat.

 


Algunes activitats tenen places limitades, amb la qual cosa cal inscriure’s prèviament i cal tenir en compte que els menors de 9 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

 


El Bibliojardí d’aquest any compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Molletans (CEM), el Programa Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Institut Gallecs, la Fundació Mutual de Conductors i el Programa de Mobilitat Segura de la Policia Local.   

 


Per a inscripcions i més informació, es pot trucar al telèfon de la Biblioteca Can Mulà, 93 570 16 17.

Edicions locals