Estació de Servei Sant Jordi, benzina de qualitat i tracte de proximitat

c. del Bosc s/n - Tel. 93 570 62 45

L’Estació de Servei Sant Jordi està instal·lada a la nostra ciutat des de l’any 1975 i des d’aleshores els seus trets característics sempre han estat la benzina de qualitat i un servei personalitzat pel client. El seu personal, format per 13 treballadors, atenen als clients (de dilluns a dissabte al matí) perquè no s’hagin de preocupar de proveir al seu cotxe de benzina.

 


A l’Estació de Servei, que està oberta 24 hores al dia els 365 dies de l’any, treballen amb benzina Repsol, una marca que gaudeix de la màxima experiència en benzines gràcies als seus 80 anys de trajectòria. A més, Repsol aposta per la innovació tecnològica, la optimització de recursos, la eficiència energètica i la cerca de noves fonts d’energia sostenible, sempre garantint la qualitat dels seus productes. Així, la benzina de la que disposen a l’Estació de Servei Sant Jordi compta amb uns additius especials que, després de realitzar nombrosos estudis, s’ha determinat que són beneficiosos pel motor i que fan que el cotxe consumeixi menys benzina tot realitzant més quilòmetres.

 


I a més de posar benzina, no t’oblidis que disposen de botiga, també oberta les 24 hores, i el pont de rentat amb ceres, sabons i raspalls de màxima qualitat.

 

Edicions locals