Saint Grial, professionals del disseny d'interiorismes

www.saintgrialinteriorisme.com - [email protected] - Tel. 676 321 187

Saint Grial celebra els seus tres anys d'existència a la ciutat des que el seus propietaris van inaugurar aquest despatx d'interiorisme. Gràcies a la gran trajectòria de l'empresa mare, Saint Grial s'ha posicionat com un negoci de renom al sector pels seus serveis, dissenys i reptes assolits. "Creiem que la confiança no només ha de ser retornada amb un treball acabat a la perfecció sinó també amb noves propostes que ajudin a millorar la visió del client", expliquen des de l'establiment, qui t'assessora per aprofitar al màxim l'espai i fer de casa teva un indret acollidor i funcional.

 


Per celebrar els seus tres anys d'existència a Saint Grial realitzen diverses promocions de  fins a un 25% de descompte durant els mesos de juny, juliol i agost. "Tots els treballs que s'acceptin durant aquestes dates gaudiran de descomptes al preu final, així com algunes sorpreses que tenim preparades. Des d'un 25% de descompte en pintura i decoració, passant per un 15% en reformes, un 10% en treballs de fusta i un 5% de descompte en la resta de serveis”.

 


Durant els propers dies actualitzaran la seva web i el seu perfil de facebooks perquè puguis veure els últims 20 projectes que han realitzat així que no et perdis les seves novetats i coneix els seus treballs.

 

Edicions locals