Do i Co Estilistes, una trentena d'anys d'experiència

c. Compte Urgell, 86 - Tel. 93 593 00 45

Si vols deixar el teu cabell en les millors mans confia en professionals del sector. A la perruqueria Do i Co Estilistes trobaràs professionals qualificats amb prop de 30 anys d'experiència en el sector. La perruqueria està regentada per dues sòcies que ofereixen un tracte molt proper, personalitzat i adaptat a cada client.

 


"L'experiència és un grau i tants anys dedicades al sector de l'estètica del cabell ens ha permès realitzar centenars de pentinats, talls i modelats per a diversos rostres", expliquen la Dolors i la Conchi, les propietàries de Do i Co Estilistes. Així, a l'establiment t'assessoren sobre la tipologia de tall que més s'adapta al teu rostre perquè surtis de la perruqueria amb la teva millor cara.

 


Un dels tractaments més demandats a Do i Co Estilistes és el modelat de queratina, que dura fins a tres mesos i dóna volum al cabell sense ressecar-lo ni castigar-lo.

 


Els productes que utilitzen a la perruqueria són de varies cases ja que cadascun ofereix un tractament diferent pel cabell i a Do i Co Estilistes utilitzen els productes que millor s’adapten a cada client.  

 


I ara que arriba l'estiu no oblidis protegir el teu cabell, cuidar-los amb mascaretes i anar-lo tallant per regenerar-lo. Visita'ls i sortiràs satisfet.

 

 

Edicions locals