Dori Dori, la teva brioxeria preferida

c. Gaietà Vínzia, 63 - Tel. 93 517 76 76

Dori Dori és una cafeteria-degustació que va obrir les portes a la nostra ciutat al setembre de 2015. L'establiment és una franquícia molt reconeguda arreu que ofereix una àmplia varietat de brioxeria de qualitat a un preu molt assequible. A l'establiment molletà pots decidir si tastar els seus productes a casa teva o a la cafeteria, que gaudeix d'un ambient molt acollidor i familiar.

 


L'especialitat de Dori Dori són les caixes de surtits variats de brioxeria amb productes com croisants normals, farcits de xocolata o crema i banyats de xocolata. També trobaràs ensaimades de sucre i banyades, xuxos i berlines de sucre i xocolata, entre d'altres productes.

 


A Dori Dori disposen de tres mides de caixes: la gran (45 peces de brioix), la mitjana (25 peces) i la petita (15 peces). I si ho prefereixes pots comprar els teus brioixos individualment per gaudir-los a qualsevol moment del dia.
I recorda que a Dori Dori reben els brioixos recent fets cada dia així que sempre trobaràs el seu producte amb la màxima qualitat. Tasta’ls i repetiràs!

Edicions locals