Marta Esteve, de l’INS Gallecs, és la molletana amb la nota més alta de la Selectivitat

Carlos Mora, de l’Escola Sant Gervasi, ha obtingut la segona millor puntuació a la ciutat seguit de Maria Díez, de l’INS Vicenç Plantada i d’Olena Perova, de l’INS Mollet

Els dies 14, 15 i 16 de juny un total de 205 molletans realitzaven les Proves d’Accés a la Universitat. Divendres passat es feien públics els resultats amb bones xifres per a la nostra ciutat. La molletana Marta Esteve, que ha cursat Batxillerat a l’INS Gallecs, ha estat l’alumne de la ciutat que ha obtingut la nota més alta amb un 9,1 a les PAU, un 9,95 de nota del curs i un 13,21 final de nota d’admissió a la Universitat.

 


El molletà Carlos Mora, de l’Escola Sant Gervasi, ha estat la segona millor puntuació de la ciutat, amb la mateixa nota que Esteve a les PAU, un 9,1, un 9,38 de mitjana del curs i un 13 final de nota d’admissió.

 


La tercera millor puntuació ha estat per la Maria Díez, de l’INS Vicenç Plantada, amb un 8,15 de nota a les PAU, un 8,75 de mitjana de curs i un 11,25 de nota d’admissió.

 


L’alumna de l’INS Mollet, l’Olena Perova, ha obtingut un 7,4 a les PAU, un 8,15 de mitjana de curs i li queda amb una nota final d’admissió de 7,85.

 


Dels 205 alumnes presentats n’hi ha 66 de l’INS Gallecs, 69 de l’Escola Sant Gervasi, 46 de l’INS Vicenç Plantada i 24 de l’INS Mollet. L’INS Vicenç Plantada i l’Escola Sant Gervasi presenten un percentatge del 100% d’aprovats, metre que l’INS Gallecs arriba als 95,5% i l’INS Mollet al 88%.

 


Properament l’alcalde de la ciutat rebrà als quatre joves amb les millor puntuacions per donar-los l’enhorabona.
 

 

Edicions locals