Can Vila celebra les IV Jornades de Bones Pràctiques

Divendres l’Institut Aiguaviva acollia la quarta edició de les Jornades de Bones Pràctiques que anualment organitza l’Escola Can Vila. Aquest any les jornades han tractat sobre les matemàtiques a l’educació especial.

L’Institut Aiguaviva de Mollet acollia divendres passat les IV Jornades de Bones Pràctiques que organitza l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila, un centre d’ensenyament especial que depèn de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Enguany, les jornades portaven per títol ‘Les matemàtiques a l’educació especial. 1+1 no sempre són 2’.

 


Les jornades, que es van desenvolupar durant tot el matí, estaven adreçades  tant als professionals de les escoles d’educació especial com als de les escoles ordinàries com als de qualsevol àmbit que atengui alumnes d’aquest perfil. Les jornades van comptar amb la conferència ‘Vivenciació: aprendre des dels sentiments i les emocions’, a càrrec del professor de Didàctica de les Matemàtiques de la Universitat de Girona, en Josep Callís. A més, també es van realitzar diversos tallers pràctics entorn les matemàtiques.

Edicions locals