Nou curs per aprendre a cercar feina a EMFO

Durant el mes de juliol l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ofereix un curs d’inserció laboral amb el suport de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet (OTG).

Aquest estiu EMFO acollirà un curs, a través del Punt Òmnia, per aprendre a cercar feina per Internet. Aquest taller d’inserció laboral comptarà amb la col·laboració de l’OTG de Mollet i està adreçat a persones amb un baix nivell d’Internet i de l’ordinador però amb coneixements de català i/o castellà per tal de poder seguir correctament la formació.

 


A banda d’aquest curs, fa temps que l’Ajuntament, a través d’EMFO,  ofereix eines per alfabetitzar digitalment i fer més efectiva la recerca de feina a través del Punt Òmnia. En aquest sentit s’ofereix, a banda d’aquestes càpsules d’alfabetització digital orientades a la recerca de feina, el Certificat d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC). Des del 2013, EMFO és centre col·laborador de l’ACTIC, per aquest motiu als usuaris que van assolint més coneixements informàtics se’ls ofereix informació sobre el certificat i sobre la prova. Durant el primer semestre, dos terços dels usuaris que s’han presentat a l’examen a Mollet l’han aprovat. Pel que fa a les càpsules d’alfabetització digital, des del passat gener s’han realitzat 210 càpsules i s’hi han inscrit 1.300 persones.

 


Les persones interessades en realitzar càpsules formatives en el curs previst per al mes de juliol o en conèixer com poden acreditar els seus coneixements informàtics a través de l’ACTIC es poden adreçar a EMFO (C/Riera, 7 1ª planta), trucar al telèfon 93 570 51 60 o enviar un correu a [email protected]

Edicions locals