Mollet és el municipi de la comarca que més empreses ha creat a través del PAE

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor es va crear al maig de 2014 i des d’aleshores s’han constituït 179 empreses a través d’aquest servei.

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), situat a les instal·lacions de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), és el tercer amb més altes d’empreses segons el rànquing acumulat del Termòmetre de la Província de Barcelona i sense comptar la capital. Aquestes bones dades, publicades per la Diputació de Barcelona, també situen el PAE de l’Ajuntament de Mollet com el primer del Vallès Oriental.

 


En total, des del maig de 2014 fins al 30 de juny de 2016, s’han constituït 179 empreses al punt PAE de Mollet. Durant el 2015 es van crear 159 empreses, de les quals 96 es van donar d’alta com a empresa a EMFO. Pel que fa enguany, durant aquest primer semestre se n’han creat 81 de les quals 42 han tramitat l’alta a través del PAE.

 


L’any 2014, l’Ajuntament de Mollet va agilitzar els tràmits de tots aquells emprenedors que volen legalitzar la seva activitat econòmica i, des d’aleshores, ho poden fer amb un sol tràmit i de forma pràcticament immediata al PAE.

 


A través del Document Únic Electrònic (DUE), es tramita l’alta d’empresaris individuals (autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats Limitades Nova Empresa (SLNE). L’objectiu és optimitzar temps i desplaçaments als emprenedors, ja que aquest document engloba tots els tràmits necessaris per donar-los d’alta.  Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines d’EMFO (C/Riera, 7 1a planta) o trucar al 93 570 51 60.

Edicions locals