Mail Boxes, el teu equipatge està en bones mans

Ferrer i Guàrdia, 6 - Tel. 93 579 54 66 - [email protected]

Si necessites realitzar enviaments i vols que els teus paquets arribin  a la destinació correcta en perfectes condicions i amb el temps desitjat, posa't en contacte amb Mail Boxes, una empresa de renom que des de 2002 també disposa d'una seu a la nostra ciutat.

 


Mail Boxes és una empresa de serveis logístics dedicada a la missatgeria de paquets nacionalment i internacionalment, que disposa de franquícies arreu del territori, una d'elles a Mollet. Mail Boxes és una empresa líder mundial en serveis d’enviament, de comunicació i d’ajuda a les activitats de les empreses i els particulars i realitzen enviaments de tot tipus: des de cartes i paquets petits fins a contenidors de gran càrrega.

 


L’empresa, que és agent oficial UPS, treballa sempre amb la màxima serietat i control en les seves feines. En aquest sentit, a Mail Boxes incorporen mitjans tecnològics d’última generació que permeten estudiar, a través d’Internet, l’estat del teu enviament a cada moment, a més d’obtenir les notificacions de recollida i entrega.

 


I aquest estiu no tinguis problemes amb el teu equipatge i viu les vacances al màxim. Tu només diverteix-te i Mail Boxes s'encarrega de portar les teves maletes i souvenirs a casa.

 


Visita’ls i informa’t de com poden facilitar els teus enviaments arreu del món.

Edicions locals