Toscana 2013, el teu somni de moda fet realitat

Avinguda Burgos, 1 - Tel. 93 172 23 58

Des del mes de maig de l'any passat la nostra ciutat disposa d'un establiment on trobar roba de qualitat a un preu assequible per a totes les butxaques. Estem parlant de la Toscana 2013, una botiga on podràs trobar peces de roba, majoritàriament nacionals, però també d'alguns països europeus reconeguts per la seva trajectòria en el món del tèxtil com, per exemple, Itàlia.

 


A la Toscana 2013 disposen de roba de temporada d'estil casual i elegant adreçada a totes les edats. "Tenim roba des de la talla 38 fins a la 50 i les nostres clientes tenen unes edats molt variades ja que disposem de roba actual per a tothom", explica la Maribel, l'emprenedora molletana que va complir el seu somni en obrir l'establiment a la ciutat. "La botiga es diu Toscana 2013 per dos motius: anar a la Toscana sempre ha estat un somni per l'ambient que es respira i 2013 és l'any que va néixer el meu fill, un altre somni complert. La botiga ho engloba tot".

 


Ara que estan de rebaixes, no oblidis passar per la botiga i comprovar la qualitat de la seva roba a un preu immillorable. Si hi passes, de ben segur que trobes el teu model ideal o el complement que més t'escau, ja que a la Toscana 2013 també disposen d'una gran varietat de complements per harmonitzar el teu look.

 


No t'ho pensis, visita'ls i deixa't assessorar per una somiadora amant del món de la moda que ha fet del seu somni una realitat.

 

Edicions locals