Tanca la IV edició del TecniCampus Nuevo Basket 2016

Més de 100 jugadors han participat en l’edició d’enguany

Divendres passat finalitzava el IV TecniCampus Nuevo Basket 2016, organitzat pel C.B. Mollet. Durant les dues setmanes que ha durat el campus, tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2000 i 2005 han pogut gaudir de diverses activitats centrades en la millora personal d’aquest esport. “Estem molt feliços, ja que el feedback de la gent està sent immillorable” assegura Mario Fernández, gerent del C.B. Mollet.

 

El projecte TecniCampus Nuevo Basket d’enguany el formaven: Mario Fernández, Franco Pinotti, Joan Cerdà i Mario Enjuanes com a membres d’organització. I per: Joan Gonzalez, Dani Mañé, Josep Maria Guzmán, Victor Carrasco i Ferran Raventos com a entrenadors, comptant amb la col·laboració especial de Jose Manuel Coego, jugador professional de l’ACB i la LEB i amb Maria Gil, fisioterapeuta esportiva.

 

L’objectiu del Campus ha estat millorar la tècnica en aquells aspectes que no es poden treballar individualment de manera habitual, a més de progressar en la tècnica, la tàctica, la presa de desicions i l’execució de l’acció.

Edicions locals