L'Ajuntament felicita als molletans més destacats a les PAU

Dilluns l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d'educació, Raúl Broto, felicitaven als joves molletans dels quatre centres educatius de la ciutat que millor nota han obtingut a la Selectivitat.

La Marta Esteve (9,1 de nota a les PAU), de l'Institut Gallecs, en Carlos Mora (9,1), de l'Escola Sant Gervasi i l'Olena Perova (7,4), de l'Institut Mollet, han rebut el reconeixement de l'Ajuntament per les seves bones notes a les Proves d'Accés a la Universitat i per ser els alumnes molletans més destacats del seu centre educatiu. A aquest grup d'alumnes se li suma la María Díez, de l'Institut Vicenç Plantada, que no ha pogut assistir a l'acte perquè ja ha iniciat les seves vacances.

 


Al setembre, Esteve començarà a estudiar Filologia Clàssica a la Universitat Autònoma de Barcelona, ja que confessa ser una apassionada del grec i el llatí. Mora estudiarà Tecnologia Aeroespacial a la Universitat de Terrassa, una professió que té clara abans fins i tot abans de començar a estudiar el Batxillerat. Díez estudiarà Magisteri en la modalitat d'anglès fruit de la seva vocació per la docència i els idiomes. Perova estudiarà Psicologia però està esperant a la segona designació de places per fer-ho a Barcelona, ja sigui a la UB o a la UAB, ja que la primera assignació l'envia  a Tarragona. En les seves intervencions, tots els estudiants destacaven la constància i l'esforç del dia a dia, més enllà del treball extra de preparar-se per un examen.

 


Durant l'acte de reconeixement , el regidor d'educació, Raúl Broto, els ha felicitat perquè "aquestes notes són el resultat de dos anys intensos de feina i demostren que amb la capacitat no n'hi ha prou, també cal l'esforç. De la seva banda, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut posar en valor que “darrera d’aquestes notes hi ha esforç, constància, sacrifici i també renúncia, i aquests valors, al marge de la vostra capacitat, són els que us permetran avançar en els vostres projectes de futur”.

Edicions locals