Ara Mollet-ERC-MES torna a presentar dues mocions polèmiques al Ple

Felip IV i la senyera en solitari als màstils de l'Ajuntament durant la Diada de Catalunya tornen a ser temes de debat al Ple de dilluns. El grup municipal presenta tres mocions més al Ple de dilluns

Fa uns mesos el Ple rebutjava declarar Felip IV persona non grata a falta de dues regidores per baixa de maternitat. Ara, un cop les dues regidores de Canviem Mollet ja s'han incorporat a la normalitat laboral, Ara Mollet-ERC-MES torna a presentar la moció "que hagués quedat aprovada al Ple de febrer si no haguessin faltat els dos vots". Aquesta moció també demana declarar Mollet municipi republicà .

 


D'altra banda, l'any passat s'aprovava que l'11 de setembre la senyera onegés en solitari als màstils de l'Ajuntament, però finalment no va ser així. Enguany el grup municipal torna a demanar adherir-se a la campanya 'Un país, una bandera'  perquè la bandera catalana onegi en solitari als màstils de la Plaça Major.

 


Els republicans també presenten una moció que demana "l'obertura d'un procés participatiu per fer uns pressupostos participatius de cara al 2018". La quarta moció que presenten tracta sobre les polítiques de prevenció i sobre l'alimentació equilibrada, ecològica i sana als espais públics, sobretot escoles i hospitals. L'última moció recolza la proposició de llei re reparació jurídica de les víctimes del franquisme que actualment està en tràmit al Parlament de Catalunya.

 

Edicions locals