La Coral Capella de Música Santa Maria torna a participar al Festival Internacional de Cant Coral de Cantonigrós

La coral molletana participa aquesta setmana al Festival Internacional de Cant Coral de Cantonigrós, on l'any passat van ser premiats amb un accèssit.

Des de dijous fins diumenge la ciutat de Vic acull el Festival Internacional de Cant Coral de Cantonigrós, un esdeveniment basat en la competició i exhibició de música coral  mixta, veus iguals femenines, cors infantils  i danses populars, que se celebra tots els anys a Cantonigròs durant 4 dies del mes de juliol però enguany se celebrarà a Vic. Aquesta serà la tercera vegada que la coral de la nostra ciutat es desplaci fins a la ciutat osonenca amfitriona del festival per participar-hi.

 


Enguany la Coral Capella de Música Santa Maria participarà en la modalitat de 'Polifònica Clàssica' i interpretarà, com a obra obligada, l'Ave Maria de Tomás Luis de Victoria. També, estan preparant altres obres pel seu concert d'autors com Beethoven, Dorey, Solà, Ribò i la cançó emblemàtica de Raimon 'D'un temps, d'un país'.

 


El molletans recorden amb emoció el festival de l'any passat, on van obtenir un accèssit en la categoria 'Cançons Tradicionals', on cada país participant mostrava la seva música.

Edicions locals