OVS Kids, la moda italiana infantil està de rebaixes!

Avinguda Jaume I, 55 - Tel. 93 579 38 14

Ara que han arribat les rebaixes no deixis passar l’oportunitat de comprar roba per a infants des dels 3 mesos fins als 14 anys, de qualitat i al millor preu. A OVS Kids, marca líder en vendes a Itàlia, trobaràs rebaixes del seus productes de temporada i de roba de platja d’entre un 50 i un 70%.

 


OVS Kids és una marca reconeguda gràcies al producte extremadament competitiu que ofereix, amb una relació qualitat-preu immillorable. Tant és així que a Itàlia 1 de cada 2 nens vesteix roba d’OVS Kids, uns productes que des del mes d’octubre de l’any passat també es poden trobar a la ciutat.

 


Tota la roba d’OVS Kids està realitzada per dissenyadors de prestigi que estudien constantment les tendències del mercat per crear roba a la moda i, al mateix temps, pràctica, versàtil, còmoda i adient per a cada ocasió. A més, tots els productes OVS disposen de la certificació OEKO-TEX, que garanteix l’absència de substàncies perjudicials per a la salut.

 


Visita l’establiment molletà i coneix les seves col·leccions de roba per a nens, realitzades totes amb fibres naturals. I recorda que a OVS Kids incorporen gènere nou cada 15 dies per estar sempre actualitzat a les tendències del mercat. No ho dubtis, passa’t per l’establiment i trobaràs el que necessites!

Edicions locals