Sis Sentits, un restaurant per a tots els gustos

Av. Burgos, 9 (Centre) - Tel. 93 511 42 09 Camí Antic Calderí, s/n 93 570 67 58

Sis Sentits és el nom de dos restaurants molletans que neixen amb l’objectiu d’aportar idees noves al sector de la restauració de la ciutat. Es defineix com un restaurant informal i desenfadat amb una alta qualitat i emprant productes frescos amb uns preus molt correctes. Els dos restaurants Sis Sentits tenen un concepte molt semblant amb l’espai i l’emplaçament com a única diferència. El nou restaurant del Calderí ofereix moltes més possibilitats, ja que és un espai obert ideal per anar en família, amics o amb la parella.

 


El restaurant disposa d’una carta amb un ampli assortiment de tapes, plats i hamburgueses, aquestes últimes són d’alta qualitat i amb una original varietat per triar. També disposen de menú de cuina de mercat entre setmana, menú degustació els caps de setmana i ofereixen la possibilitat de fer menús personalitzats per a grups.

 


Sis Sentits obre els 365 dies de l’any en els seus dos restaurants. Un ubicat al centre de la ciutat, just al costat del Mercat Municipal de Mollet, i l’altre al Complex Esportiu El Calderí, també a la nostra ciutat.

Edicions locals