Antoni Bargalló dóna la seva col·lecció de ràdios a la ciutat

El col·leccionista i radioaficionat molletà, Antoni Bargalló, fa entrega a l’Ajuntament de la seva col·lecció privada d'aparells de ràdio poc temps abans de morir.

El passat 14 de juny Antoni Bargalló donava la seva col·lecció d’aparells radiofònics que narren la història d'aquest mitjà de comunicació a través dels anys. Bargalló feia aquesta donació just un dia abans de morir a l’edat de 77 anys.

 


La donació d'Antoni Bargalló conté, entre d'altres, uns cent cinquanta aparells, que inclouen ràdio i transistors i d'altres relacionats amb el món de la reproducció audiovisual. També inclou més d'un centenar de llibres sobre el món de la ràdio.

 


Antoni Bargalló havia manifestat en nombroses ocasions la seva voluntat i il·lusió per deixar a la ciutat de Mollet la col·lecció que havia anat forjant al llarg de la seva vida. De fet, l’any 2015, Bargalló ja va donar a l'empresa municipal Mollet Comunicació un total de 21 aparells de ràdios antigues que es troben exposats de manera permanent a les instal·lacions de Ràdio Mollet i que fan un recorregut per la història d'aquest mitjà de comunicació, des de l'any 1928 fins al 1958.

Edicions locals